fredag 24 april 2009

Regeringen hjälper hemlösa

Högerregeringen tar krafttag för att avhjälpa hemlösas situation.
Skänker bostad till behövande.
Victoria och Daniel får Haga slott.

SvD
DN
AB

4 kommentarer:

Stig sa...

Nu ska inte herr bloggaren vara ironisk och elak, utan istället glädja sig åt att de unga tu år det bra. Det andra får vi lösa på annat sätt.

Mario Matteonis blogg sa...

Jag gläder mig åt varje hemlös som får bostad som vill ha en sådan.
Dock framgår det inte i tidningsreferaten hur länge de unga tu stått i bostadsförmedlingens kö. Vore annars en viktig konsumentupplysning för andra köanden.

Rolf Nilsson sa...

Alla politiker, myndigheter eller frivilligorganisationer relaterade till hemlöshet, påstår att detta en mycket viktig och prioriterad fråga att lösa.

Hur kan det då komma sig att antalet hemlösa ökar från år till år och går både upp och ner i åldrarna?

Detta trots att de olika maktstrukturer uppbyggda runt hemlösa, med hjälp av olika definitioner på vad en hemlös är, försöker dölja den bistra sanning som råder. Men allt detta handlar bara om hur makten arbetar för att kvarhålla sin dominans.

Om vi anser att vår övriga befolkning, som inte är hemlösa i vårt land, behöver ett tryggt hem, ett privatliv, en vid behov väl fungerande vård (omsorg) och en inkomst för ett någorlunda fungerande liv.

Varför ser vi inte att hemlösa människor har samma behov?


Rolf Nilsson
Ordf. Föreningen Stockholms hemlösa
Tel: 0736-76 42 86

Anonym sa...

楓采,荷蘭村,亞士頓,湖水岸,水月雅緻,風緻主題,城市水棧,麗緹,簡愛,沐蘭,悅豪,高登,四季,愛莉園,微風,楓采,紅樓,麗景,七星,歐悅,楓采,桂冠,震點樂,歐悅,微風,沐夏,遊桐花,101,真善美,長青,港賓,甜蜜蜜,百老匯,箱根,碧雲天,采舍,涵碧園,愛情海,楓林,悅萊,花園,喜來登,春風,楓采時尚,麗緹,谷關明,圓緣,夢田,亞曼尼,花鄉,璽朵,允頌,春風,河堤,綠驛,御宿,激點,布拉格,青森,凱撒,柏克,國妃鷹堡,長興,花嫁情境,威尼斯,峇里島,日光花園,四季,春天,伊甸風情