måndag 30 juli 2012

Är det fel att Tillväxtverket skapar tillväxt?


Sedan januari 2010 har Tillväxtverket spenderat nästan 7,5 miljoner skattekronor på interna seminarier och representation,
Skattepengar har gått till exklusiva slottsvistelser, middagar, vinprovning och spa. Frikostiga förmåner, lyxhotell, tjänstebilar och gratis städhjälp hemma har bekostats av skattebetalarna.
Men är det inte så som tillväxt skapas?

4 kommentarer:

Kjell Johansson sa...

Jo, och lägger man där till sänkt restaurangmoms och Rutbidrag så så har staten minsann dragit sitt strå till stacken.

Vad klagar dom arbetslösa på?

JE sa...

Vid iaktagande av korruption ska ansvar utkrävas!

Britta sa...

Det humoristiska i sammanhanget är att de sitter och delar ut pengar till projekt. De sköter också granskningen av projekten och godkänner kostnader ibland och inte ibland. I det sammanhanget är de stenhårda.

Det är inte alltid man får ut ersättning för utlägg som är aldrig så berättigade

Unknown sa...

En gnutta visdom är kanske på sin plats för Tillväxtverkets chefer, och kanske också andra statliga chefer?

Jag kan rekommendera att cheferna i statlig förvaltning kommer till en ledardag nu i höst på temat - DEN VISE CHEFEN - det kostar i o f sig 3 990 Kr för en heldag, men det är väl värt pengarna.

Vi kommer att vara på Burgårdens konferenscenter i Göteborg den 25 september (en kommunal gymnasieskola - alltså inget högklasshotell - men kvalitet ändå).

Den 23 oktober är vi på Hillesgården i Klippan, ett mycket intressant projekt där ett kollektiv människor skapat en mycket intressant kursgård, ej "högkostnad där heller, men mycket god kvalitet!

Mer information på http://www.mirrorgate.se - varmt välkomna att sända hög som låg chef på denna intressanta ledardag - DEN VISE CHEFEN.